Hart voor gezondheidszorg

Tervis Alliance profileert zich met kwalitatief marktonderzoek voor farma

Nijmegen, november 2013 - Peter-Paul Biermans, M.Sc., eigenaar van Tervis Alliance, herpositioneert Tervis Alliance als hét bureau voor marketingonderzoek voor farma, medische hulpmiddelen, zelfzorg, ziekenhuizen en diergezondheid. Biermans zelf fungeert als senior research consultant, moderator en interviewer. Het zwaartepunt ligt op kwalitatief marktonderzoek en op kwalitatief en kwantitatief samengesteld marktonderzoek.

Sinds 2003 was Tervis Alliance gepositioneerd als innovatiepartner in zorg en Life Sciences en later als specialist in intercultureel marktonderzoek en beleid. Biermans is opgeleid als biochemicus, werkte aan de farma klantzijde in sales en als international marketeer en richtte in 1994 marktonderzoeksbureau VWB Intermedical op.

Hart voor farma
Biermans licht toe: “Farma zit bij mij in hart en nieren. Met mijn kennis van de branche en van medische indicaties kan ik als senior research consultant en projectleider een rol van betekenis spelen. Medische doelgroepen voelen zich bij me thuis en vertellen me wat hen beweegt. Opdrachtgevers waarderen de degelijke projectaanpak, goede samenwerking en inzichtelijke resultaten.” 

Tervis Alliance is onderdeel van Symfoia BV, waarvan Biermans ook eigenaar is. Symfoia is actief met organisatieverbetering door coaching on the job, samenwerking in teams en organisatiecultuurverandering. Het meest onderscheidende voordeel van Symfoia’s aanpak is de directe impact op het werkgedrag. Ook onder de vlag van Symfoia vindt onderzoek plaats, maar dan gaat het meer om persoonlijke (online) assessments, en medewerker- en organisatieonderzoek.

“De herpositionering van Tervis Alliance in farma en aanverwante branches is ingegeven door mijn wens om focus te kiezen en te doen wat ik goed kan en leuk vind.

Voor kwantitatief marktonderzoek werkt Tervis Alliance met haar eigen vaste expert research team. We werken conform de gedragscodes van ESOMAR en MOA. Daarnaast houden we ons strikt aan de richtlijnen van CGR, GMH, WBP, en aan de pharmacovigilantie regelgeving m.b.t. de reporting van adverse events en product complaints.”, aldus Biermans.


Tervis Alliance is een merk van Symfoia BV - Postbus 31312 - 6503 CH Nijmegen - 024 3554407
www.symfoia.com - info@tervisalliance.com - Disclaimer - Algemene voorwaarden